Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

The Quiet Man - Omul Liniștit (1952)

Omul liniștit (titlu original în engleză The Quiet Man) este un film de comedie american din 1952 inspirat de piesa lui William Shakespeare, Îmblânzirea scorpiei. Este regizat de John Ford. Se bazează pe povestirea Omul liniștit a scriitorului Maurice Walsh, publicată în Saturday Evening Post în 1933. Filmările au fost făcute în cea mai mare parte în Cong din Comitatul Mayo - Irlanda. În rolurile principale joacă actorii John Wayne, Maureen O'Hara, Barry Fitzgerald și Victor McLaglen.

Vizualizari: 1344

Categoria: Comedie, Dramă, Romantic, 1952

Regizor: John Ford

Data Adaugari: 13/01/2018

Scenariști: Frank S. Nugent, Maurice Walsh

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:09:44

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 premii și 5 nominalizări Oscar,2 nominalizări Globul de Aur,1 premiu DGA Award,2 premii NBR Award,1 premiu National Film Registry,3 premii și o nominalizare Venice Film Festival,1 premiu WGA Award

IMDb: 7,7


loading...
In anul 1933, Sean Thornton se intoarce in Irlanda natala spre a se stabili in localitatea Innisfree. Dupa ce o convinge pe bogata vaduva Sarah Tillane sa ii vanda pamantul si casa ce au apartinut in trecut familei lui, pasnicul Sean isi propune sa o ia de sotie pe Mary Kate Danaher, dar se izbeste de refuzul hotarat al fratelui acesteia-Will Danaher.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: