Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Rare Breed - Drumul spre Texas (1966)

Rasa rară este un film occidental american ,western Technicolor din 1966, regizat de Andrew V. McLaglen și cu actorii James Stewart, Maureen O'Hara și Brian Keith în Panavision.
Martha Price, frumoasa văduvă a unui crescător de vite englez, vine la târgul din Saint Louis împreună cu fiica sa, Hilary, pentru a-l vinde pe Vindicator, un impresionant taur de prăsilă din rasa Hereford.

Vizualizari: 1115

Categoria: Acţiune, Dramă, Romantic, Western, 1966

Regizor: Andrew V. McLaglen

Data Adaugari: 13/09/2019

Scenariști: Ric Hardman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:47

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,4


loading...
Martha Price, frumoasa văduvă a unui crescător de vite englez, vine la târgul din Saint Louis împreună cu fiica sa, Hilary, pentru a-l vinde pe Vindicator, un impresionant taur de prăsilă din rasa Hereford. Cumpărătorul, Alex Bowen, îl angajează pe cowboy-ul Sam "Bulldog" Burnett să transporte prețioasa achiziție până la ranch-ul său din Texas. Pentru a se asigura că animalul ajunge cu bine la destinație, Martha hotărăște să înfrunte primejdiile unui drum lung și istovitor, iar curajul ei îl cucerește pe Burnett.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 7:32 PM, 14/09/2019 [Accesați Pagina]
Foarte bun film și acțiunea nu lasă de dorit deloc, iar actorii își joacă rolurile cum trebuie. James Stewart reușește încă o dată să mă surprindă cu un film bine realizat.