Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Return of a Man Called Horse - Întoarcerea la trib (1976)

În această continuare a filmului „A Man Called Horse”, Lord John Morgan (Richard Harris) revine în vestul american după ce s-a simțit deplasat în Anglia. Când își găsește prietenii din Sioux care l-au adoptat ca unul dintre ei, Morgan află că capcanele de blană albe ucid pe Sioux și îi forțează să iasă din ținuturile ancestrale.

Vizualizari: 127

Categoria: Aventuri, Dramă, Western, 1976

Regizor: Irvin Kershner

Data Adaugari: 09/12/2020

Scenariști: Jack DeWitt, Dorothy M. Johnson

Uploader: Admin

Durată Film: 2:05:52

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1


loading...
Filmul în care rolul principal îi revine actorului Richard Harris urmareste situatia nefericita în care a ajuns un trib supus unor nedreptati strigatoare la cer, indienii Sioux, ajutati fiind în razbunarea lor de un barbat alb care se alatura cauzei acestora.
În această continuare a filmului „A Man Called Horse”, Lord John Morgan (Richard Harris) revine în vestul american după ce s-a simțit deplasat în Anglia. Când își găsește prietenii din Sioux care l-au adoptat ca unul dintre ei, Morgan află că capcanele de blană albe ucid pe Sioux și îi forțează să iasă din ținuturile ancestrale. În timp ce Sioux-urile cred inițial că intervenția divină le va salva tribul, Morgan îi convinge că singura modalitate de a-și recâștiga pământul este să lupte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: