Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

The Rink - Charlot la patinaj (1916)

Charlot la patinaj este un film american de comedie din 1916 produs de Henry P. Caulfield și scris și regizat de Charlie Chaplin. În alte roluri interpretează actorii Edna Purviance, Eric Campbell, Henry Bergman și Albert Austin.

Vizualizari: 279

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1916

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:26:20

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.1


loading...
Charlot lucrează ca ospătar la un restaurant, unde face gafă după gafă. În pauza de masă se duce să patineze, iar acolo o întâlnește pe Edna, de care se îndrăgostește. Îi e rușine să se recomande cu numele său adevărat așa că pretinde că ar fi lord.

Compus ca și celelalte scurtmetraje ale lui Chaplin dintr-un număr mare de gaguri, ”The Rink” are o doză de umor destul de înaltă, reușind să stârnească râsul în mod normal. Acțiunea este formată din numeroase încurcături în care intră personajele filmului, iar latura comică este completată de o latură romantică. Cel mai mult impresionează însă abilitatea de dansator al lui Chaplin, care iese în evidență în secvențele în care se rotește elegant și rapid pe ringul de patinaj, dovedind o mobilitate fizică de invidiat.

Filmul place publicului, producând bună dispoziție în ciuda faptului că este lipsit de sonor. Alături de Chaplin și Purviance, merită menționate interpretările pline de umor ale lui Eric Campbell, Henry Bergman și Albert Austin, aporturi binevenite aduse unui scurtmetraj inspirat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: