Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Sailor Who Fell From Grace With The Sea - Marinarul care a căzut din grație cu marea (1976)

Jonathan Osborne, fiul de 14 ani al văduvei Anne Osborne, s-a implicat într-un grup de băieți condus de un băiat sadic neo- nietzschean numit „șef”. Anne visează despre soțul ei care a murit cu trei ani mai devreme. Când o mare navă comercială ancorează temporar în port, Anne aranjează să-i ofere fiului ei un tur al navei. Se întâlnesc cu al doilea ofițer al navei, Jim Cameron. Jim îi place atât băiatului, cât și mamei sale. Jim și Anne se implică sexual, ceea ce îl aruncă pe Jonathan într-o furie de gelozie.

Vizualizari: 54

Categoria: Dramă, Mister, Thriller, 1976

Regizor: Lewis John Carlino

Data Adaugari: 06/12/2020

Scenariști: Yukio Mishima , Lewis John Carlino

Uploader: Admin

Durată Film: 1:45:01

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat de 2 ori la Globurile de Aur, SUA 1977, Cea mai bună actriță într-un film - Dramă Sarah Miles, Cel mai bun debut în actorie într-un film - bărbat Jonathan Kahn

IMDb: 6.3


loading...
Jonathan Osborne, fiul de 14 ani al văduvei Anne Osborne, s-a implicat într-un grup de băieți condus de un băiat sadic neo- nietzschean numit „șef”. Anne visează despre soțul ei care a murit cu trei ani mai devreme. Când o mare navă comercială ancorează temporar în port, Anne aranjează să-i ofere fiului ei un tur al navei. Se întâlnesc cu al doilea ofițer al navei, Jim Cameron. Jim îi place atât băiatului, cât și mamei sale. Jim și Anne se implică sexual, ceea ce îl aruncă pe Jonathan într-o furie de gelozie. Cameron se întoarce pe mare și, în timp ce acesta este plecat, Jonathan își dezvăluie sentimentul gelos liderului grupului, Chief. Când Cameron se întoarce să-și reînnoiască relația cu Anne și să-și părăsească viața pe mare, Chief și băieții inventează un complot sinistru pentru a-l elimina pe intrus.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: