Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Sea Chase - Urmărire pe mare (1955)

The Sea Chase este un film de dramă din cel de-al Doilea Război Mondial din 1955, cu John Wayne și Lana Turner, și îl prezintă pe David Farrar, Lyle Bettger și Tab Hunter. A fost regizat de John Farrow dintr-un scenariu de James Warner Bellah și John Twist bazat pe romanul cu același nume de Andrew Geer.

Vizualizari: 567

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1955

Regizor: John Farrow

Data Adaugari: 22/03/2018

Scenariști: John Twist, James Warner Bellah

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:32

Claritate: DVDRip XviD

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Deși este un antinazist convins, Karl Ehrlich, căpitanul navei de transport germane Ergenstrasse, ancorată în portul Sydney din Australia, nu este un trădător. Cu puțin timp înainte de declanșarea ostilităților din cel de-al Doilea Război Mondial, consulul general al Germaniei din Australia îl roagă pe căpitan să ia la bord o persoană foarte importantă ce deține multe secrete. Persoana se dovedește a fi Elsa Keller, o spioană care e chiar logodnica bunului său prieten, dar posibil inamic cât de curănd, comandantul britanic Jeff Napier.

Profitând de ceața deasă, căpitanul Karl hotărește pe propria răspundere să părăsească pe ascuns portul australian chiar în momentul declanșării războiului și în loc să navigheze spre portul japonez Yokohama unde avea ordin să ajungă, se decide să străbată jumătate din lume ca să ajungă acasă în Germania împreună cu echipajul său. Cu doar 600 de tone de cărbune drept combustibil și cu câteva nave de război inamice pe urme, șansele navei Ergenstrasse și a echipajului ei de a ajunge acasă par a fi minime.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: