Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0

loading...

The Seduction of Mimi (Mimì metallurgico ferito nell'onore) - Mimi Metalurgistul Rănit În Onoare (1972)

Mimì metallurgico ferito nell'onore este un film în limba italiană regizat de Lina Wertmüller, cu actorul Giancarlo Giannini în rolul lui Mimi alaturi de actorii Mariangela Melato, Turi Ferro și Agostina Belli.
Titlu Alternativ : Mimi - in seiner Ehre gekränkt,Mimí metalúrgico herido en el honor,Mimí metalúrgico, herido en su honor,Ferido na Honra,Mimis, o sideras,Mimi métallo blessé dans son honneur,Mimí por mafioso... cornudo

Vizualizari: 64

Categoria: Comedie, Premieră, 1972

Regizor: Lina Wertmüller

Data Adaugari: 29/08/2020

Scenariști: Lina Wertmüller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:59

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes,2 premii David di Donatello,2 premii Globul de Aur,2 premii Silver Ribbon

IMDb: 7.4


loading...
In Sicilia, minerul Carmelo “Mimi” Mardocheo voteaza cu candidatul Partidului Comunist in locul celui sustinut de Mafie, crezand ca votul e secret. Dupa alegeri, isi pierde locul de munca si nu-si poate gasi altul in satul sau, localitate controlata de mafiotul Don Calogero. Pleaca impreuna cu sotia sa Rosalia si cu intreaga familie, calatorind spre Torino unde spera sa-si gaseasca de munca. Gaseste un loc de munca fara forme legale in constructii, afacere controlata tot de Mafie, iar cand un coleg moare intr-un accident, descopera ca mafiotii i-au aruncat cadavrul pe marginea drumului. Mimi insa nu raporteaza crima la politie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: