Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Serpent's Egg - Oul de șarpe (1977)

Scena este Berlinul la sfârșitul anului 1923. Abel Rosenberg, un evreu născut în America, este un alcoolic șomer și fost trapezist care folosește alcoolul pentru a-l ajuta să facă față naturii oribile și incertitudinilor vieții din Germania postbelică, sărăcia și inflația având a stricat economia germană la acea vreme.Se întoarce acasă într-o noapte pentru a descoperi că fratele său Max s-a sinucis.

Vizualizari: 95

Categoria: Dramă, Mister, Thriller, 1977

Regizor: Ingmar Bergman

Data Adaugari: 09/12/2020

Scenariști: Ingmar Bergman

Uploader: Admin

Durată Film: 1:59:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7


loading...
Scena este Berlinul la sfârșitul anului 1923. Abel Rosenberg, un evreu născut în America, este un alcoolic șomer și fost trapezist care folosește alcoolul pentru a-l ajuta să facă față naturii oribile și incertitudinilor vieții din Germania postbelică, sărăcia și inflația având a stricat economia germană la acea vreme. Se întoarce acasă într-o noapte pentru a descoperi că fratele său Max s-a sinucis. Abel se întâlnește cu vechiul său șef, care îi dă niște bani pentru a-l convinge înapoi la circul său de acum succes. Abel își dă seama că nu va fi la fel de bun precum a fost cu fratele său și refuză, dar șeful său îi permite să păstreze banii oricum. Comunitatea evreiască este descrisă în mass-media ca o scurgere a societății; în ciuda faptului că este evreu însuși, Abel are puțină simpatie pentru oamenii, evrei sau de altă natură, care intră în necazuri pentru că „se comportă prost”. Se duce să o vadă pe soția fratelui său, Manuela, ca să-i dea vestea morții lui Max. Ea întreabă ce a declanșat sinuciderea lui Max, dar Abel nu poate oferi un răspuns solid. Singura propoziție din nota de sinucidere a lui Max pe care Abel o poate spune este următoarea: „Se întâmplă otrăvire”
Încercând să-și înece durerea, Abel merge pe o băutură care persistă în primele ore și își petrece noaptea la casa Manuela. A doua zi dimineață, cei doi discută despre posibile noi cariere pentru Abel. După ce Manuela pleacă la serviciu, Abel fură de la ea pentru a cumpăra alcool. Mai târziu, el este dus de poliție la lada mortuară pentru a identifica o serie de cadavre, dintre care primul este cel al lui Gretha Hofer, fosta logodnică a fratelui său care s-a înecat. I se arată cadavrul unui alt om care a fost ucis printr-o injecție letală; nu îl cunoaște pe bărbat, dar comentează că bărbatul seamănă puternic cu tatăl său decedat. Apoi, i se arată cadavrul unei femei bătrâne victime ale sinuciderii pe care Abel o identifică drept o femeie care obișnuia să livreze hârtii în satul său. În cele din urmă, i se arată cadavrul unui băiat care a fost lovit de un camion, dar nu-l recunoaște pe băiat. Lui Abel i se spune că toate decesele misterioase au avut loc în vecinătatea casei sale. I se spune că va trebui să rămână în custodia poliției până vor fi convinși de inocența sa. Convins că este înființat pentru că este evreu, încearcă să scape de secția de poliție, dar este repede recucerit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: