Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Snake Pit - Groapa cu serpi (1948)

Snake Pit este un film de dramă american din 1948, regizat de Anatole Litvak și jucat de Olivia de Havilland, Mark Stevens, Leo Genn, Celeste Holm, Beulah Bondi și Lee Patrick.

Vizualizari: 810

Categoria: Dramă, 1948

Regizor: Anatole Litvak

Data Adaugari: 12/11/2017

Scenariști: Frank Partos, Millen Brand, Arthur Laurents

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari OSCAR,1 premiu Bodil Awards,1 nominalizare DGA Award,1 premiu Silver Ribbon,2 premii NBR Award,1 premiu si 1 nominalizare NYFCC Award,2 premii WGA Award,1 premiu si 1 nominalizare Venice Film Festival

IMDb: 7,6


loading...
Aparent Virginia e o tanara normala, casatorita cu Robert, un barbat bland si loial. Cu timpul, comportamentul Virginiei devine tot mai instabil, astfel ca Robert o interneaza intr-o clinica publica. Desi are parte de un tratament si un comportament exceptionale din partea unuia dintre medici, ceilalti pacienti si cateva asistente ii fac femeii viata un calvar. Motivele pentru care ea e trimisa in sanatoriu sunt destul de neclare, parandu-se ca ar fi vorba de faptul ca femeia nu accepta sa faca doar ce ii spun altii si ca nu ii ajungea doar statutul de nevasta iubitoare. Filmul a primit un Oscar pentru sunet si a fost considerat un film foarte indraznet pentru ca a criticat subtil structura clasica a familiei americane de conditie medie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: