Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Steel Helmet - Casca din oțel (1951)

Casca de oțel este un film american de război din 1951 regizat, scris și produs de Samuel Fuller în timpul războiului din Coreea. Vedetele distribuite sunt Gene Evans, Robert Hutton, Steve Brodie, James Edwards și Richard Loo.

Vizualizari: 826

Categoria: Acţiune, Război, 1951

Regizor: Samuel Fuller

Data Adaugari: 27/12/2017

Scenariști: Samuel Fuller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:18

Claritate: BRRip

Premii: 1 premiu WGA Award

IMDb: 7,5


loading...
Am crescut cu acest film, care a fost prezentat în mod regulat la posturile locale de televiziune. La un moment în care filmele post-1949 au fost puține ca dinții de găină pe tub. Filmul care a pus scriitorul-regizor Samuel Fuller pe hartă, în măsura în care el a fost vreodată acolo. Se pare mai puțin impresionant acum, dar am o slabiciune pentru ea. Este povestea unui grup de infanteriști, mulți dintre ei inadaptati sociale, în timpul războiului din Coreea, iar eforturile lor eroice în apărarea unui templu budist în timpul unui atac condus de comuniști.

Personajul principal din film este Sgt. Zack, a jucat la sânge de un trabuc de mestecat Gene Evans, care nu a devenit o stea, dar a cărui performanță aici este puternic și carismatic, fără cusur în fiecare detaliu. Nu l-am văzut în orice altceva în cazul în care el este pe jumătate la fel de bun ca el este aici. Evans poarta filmul ca un super-stele, și în oțel Casca, pentru o perioadă scurtă de timp, el este unul. Ceilalți sunt bune, de asemenea. Steve Brodie este mai puțin de un ticălos decât de obicei; James Edwards este foarte ascuțit, mai fermă decât în ​​anul precedent Acasă de Viteazul, pe care a făcut cu Brodie.

În ceea ce privește filmul în sine, calitățile sale provin de la a fi un fel de munca de reporter tabloid de artă. Este cel mai slab atunci când moralizator despre relațiile rasiale, cel mai puternic atunci când oamenii se ceartă, strigând și în competiție unul cu altul, ca și cum ar fi tocmai ieșit din paginile una dintre acele cărți de benzi desenate „pentru adulți“, le-au folosit pentru a avea în saloane de coafura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: