Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Sting – Cacealmaua (1973)

Cacealmaua (în engleză The Sting) este un film american din 1973 cu acțiunea în septembrie 1936 și care spune povestea a doi escroci care încearcă să-i întindă o cursă unui șef mafiot. Filmul a fost regizat de George Roy Hill care i-a mai regizat pe Paul Newman și Robert Redford și în westernul Butch Cassidy și Sundance Kid.

Vizualizari: 94

Categoria: Comedie, Crimă, Dramă, 1973

Regizor: George Roy Hill

Data Adaugari: 03/11/2020

Scenariști: David S. Ward

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:09:16

Claritate: BluRay 720p

Premii: 7 premii si 3 nominalizari OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu David di Donatello,1 premiu DGA Award,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu Golden Screen,1 premiu Kinema Junpo Awards,1 premiu NBR Award,1 premiu National Film Registry

IMDb: 8,3


loading...
Povestea începe într-un orășel condus de oficialități corupte. Prăpastia dintre americanii foarte bogați și cei foarte săraci nu a fost niciodată mai adâncă. Jocurile de noroc sunt înfloritoare. Brutalitățile și nu de puține ori crime, la fel. Luther Coleman și mai tânărul Johnny Hooker (Robert Redford) se trezesc amestecați fără voie în lumea interlopă a gangsterilor din Chicago.

Șeful acestora, Doyle Lonnegan, care controlează bănoasa afacere a jocurilor de noroc, consideră a fost tras pe sfoară și ordonă uciderea lui Luther, care tocmai se hotărâse să se apuce de treburi cinstite. Johnny pleacă să-l întâlnească pe un prieten al lui Luther, Henry Gondorff (Paul Newman), în Chicago. Și amândoi sunt doritori de răzbunare.

Ei plănuiesc să-l "curețe" pe Doyle de o mare sumă de bani, în trenul de New York - Chicago, știind bine slăbiciunea gangsterului pentru poker. Dar datoria de 15.000 de dolari li se pare o pedeapsă prea mică, așa încât îl atrag în pariurile la cursele de cai, unde cifrele astronomice pot suci capul oricui. Va înghiți momeala Doyle?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: