Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Sugarland Express - Drumul spre Sugarland (1974)

Este vorba despre un soț și soție care încearcă să depășească legea și s-a bazat pe un incident din viața reală. În film, o femeie și soțul ei iau un ofițer de poliție ostatic și fug din Statele Unite, în timp ce încearcă să ajungă la copilul lor înainte ca acesta să fie plasat în plasament.

Vizualizari: 66

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1974

Regizor: Steven Spielberg

Data Adaugari: 18/12/2020

Scenariști: Hal Barwood , Matthew Robbins

Uploader: Admin

Durată Film: 1:49:52

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1974, Writers Guild of America, USA 1975 și Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2015

IMDb: 6.8


loading...
În mai 1969, Lou Jean Poplin își vizitează soțul, Clovis Michael Poplin, pentru a-i spune că fiul lor va fi în curând plasat în grija părinților adoptivi. Chiar dacă el este la patru luni de la eliberarea din închisoarea din Texas , ea îl convinge să fugă pentru a o ajuta în recuperarea copilului lor. Se îndreaptă spre închisoare cu un cuplu, dar când Departamentul de Siguranță Publică din Texas, Maxwell Slide, oprește mașina, iau mașina și fug.
Când mașina se prăbușește, cei doi infractori îl copleșesc și îl răpesc pe Slide, ținându-l ostatic în fruntea unei rulote cu mișcare lentă și în creștere, inițial de mașini de poliție, dar în cele din urmă inclusiv camionete de știri, vehicule ale cetățenilor privați și elicoptere. Poplins și Slide călătoresc prin Beaumont, Dayton, Houston, Cleveland, Conroe și în cele din urmă Wheelock, Texas . Ținând ostatică pe Slide, cei doi sunt capabili să-și alimenteze continuu mașina, precum și să primească alimente prin intermediul drive-through-ului . În timpul urmăririi îndelungate, Slide și perechea se leagă și își dezvoltă respectul reciproc.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: