Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

The Third Man - Al treilea om (1949)

Al treilea om (engleză: The Third Man) este un film noir britanic din 1949 cu Joseph Cotten, Alida Valli, Orson Welles și Trevor Howard. Este regizat de Carol Reed. Filmul este notabil pentru atmosfera sa cinematografică, interpretarea actorilor și pentru coloana muzicală unică. Scenariul este scris de Graham Greene, care a publicat ulterior o nuvelă cu același nume (pe care a scris-o inițial pentru a pregăti scenariul acestui film). Anton Karas a scris și a realizat coloana sonoră, care include doar sunete produse de țiteră; muzica sa "The Third Man Theme" ("Tema din Al treilea Om") dominând topurile muzicale internaționale în anii 1950. Filmul este adesea clasat ca fiind printre cele mai bune filme din toate timpurile.

Vizualizari: 744

Categoria: Mister, Thriller, 1949

Regizor: Carol Reed

Data Adaugari: 17/11/2017

Scenariști: Orson Welles, Carol Reed, Graham Greene

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:13

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare BAFTA,1 premiu Cannes,1 nominalizare DGA Award,1 premiu NBR Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 8,1


loading...
Cel mai fascinant film al lui Reed. Eroul este un scriitor american care soseste in Viena postbelica si este confruntat cu o situatie care ii este complet straina. Incercarile sale de a afla ceva despre moartea prietenului sau ii dovedesc incapacitatea de a face fata unor situatii de viata complexe.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: