Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Train Robbers - Hoţii de trenuri (1973)

The Train Robbers este un film Western Technicolor din 1973, scris și regizat de Burt Kennedy și cu John Wayne, Ann-Margret, Rod Taylor, Ben Johnson și Ricardo Montalban în rolurile principale. Filmările au avut loc în Parcul Național Sierra de Órganos din orașul Sombrerete, Mexic.

Vizualizari: 112

Categoria: Western, 1973

Regizor: Burt Kennedy

Data Adaugari: 17/11/2020

Scenariști: Burt Kennedy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,5


loading...
Doamna Lowe (Ann-Margret) este o văduvă care vrea să recupereze aurul furat şi ascuns de fostul ei soţ. Ea intenţionează să-l înapoieze băncii de unde a fost furat şi să reabiliteze numele familiei ei.
Doamna Lowe îl convinge pe Lane (John Wayne) să i se alăture în călătoria ei spre Mexico şi să recupereze cei 500.000 de dolari în aur. Ea îi spune locul unde este ascuns aurul şi îi promite 50.000 de dolari dacă o ajută să-l recupereze. Lane îi angajează la rândul lui pe Grady (Rod Taylor) şi Jesse (Ben Johnson) alţi doi luptători în războiul civil.
Imediat ce trec graniţa, ei observă că sunt urmăriţi, pe de o parte, de 20 de bandiţi înarmaţi, pe de altă parte, de un călăreţ singuratic ce pare să le intuiască orice mişcare. După ce recuperează aurul ascuns în boilerul unei locomotive părăsite, ei sunt atacaţi de cei care îi urmăreau.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: