Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Virginian - Omul din Virginia (1946)

The Virginian este un film american occidental din 1946, regizat de Stuart Gilmore și cu actorii Joel McCrea, Brian Donlevy, Sonny Tufts și Barbara Britton.
Titlu Alternativ : Der Mann aus Virginia,Owen Wister's American Classic: The Virginian,El virginiano,Omul din Virginia,Il virginiano,Le traître du Far-West,Rauhaton rajaseutu

Vizualizari: 245

Categoria: Romantic, Western, 1946

Regizor: Stuart Gilmore

Data Adaugari: 02/08/2020

Scenariști: Frances Goodrich, Albert Hackett

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:23

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.5


loading...
Sosind în Medicine Bow învăţătoarea Molly Woods întâlneşte doi cowboys foarte buni prieteni dar total diferiţi ca fire şi comportament. Steve un iresponsabil şi Virginianul un om serios care a plăcut-o pe învăţătoare din primul moment numai că prima lor întâlnire a început cu stângul creindu-i fetei o impresie greşită, fapt care i-a umplut inima de mâhnire Virginianului. Şi ca supărarea să fie completă, după un timp el află că prietenul lui de-o viaţă Steve face parte din banda de hoţi de vite care teroriza ţinutul. Lăsând la o parte orice sentiment de prietenie, Virginianul se va pune în fruntea grupului de căutare şi pedepsire a hoţilor, riscând să piardă şi dragostea pentru Molly care nu agreia deloc violenţele în zona de frontieră.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: