Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Wild Bunch - Hoarda sălbatică (1969)

The Wild Bunch este un film western de acțiune american regizat de Sam Peckinpah și care îi are ca actori pe William Holden, Robert Ryan, Ernest Borgnine, Edmond O'Brien, Ben Johnson și Warren Oates.

Vizualizari: 529

Categoria: Acţiune, Aventuri, Western, 1969

Regizor: Sam Peckinpah

Data Adaugari: 23/01/2020

Scenariști: Walon Green, Sam Peckinpah

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:24:49

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 nominalizari Oscar, 1 nominalizare DGA Award, 1 nominalizare IFMCA Award, 2 nominalizări Golden Laurel, 2 premii Golden Reel Award, 1 premiu NSFC Award, 1 premiu OFTA Film Hall of Fame, 1 nominalizare Satellite Award

IMDb: 7.9


loading...
Texas, 1913.

În orăşelul San Rafael, câţiva bărbaţi în uniforme militare sosesc călare şi jefuiesc banca, după care cad într-o ambuscadă, în sângerosul schimb de focuri pierzându-şi viaţa mulţi oameni nevinovaţi, femei şi copii. Şeful bandei, Pike, îl vede printre membrii poterei pe un vechi prieten, Deke, dar duelul dintre ei se amână pentru altădată.

Pike şi câţiva amici din bandă reuşesc să fugă şi să se ascundă în Mexic, unde au neplăcută surpriză să constate că în saci luaţi de la bancă nu este aur. După o scurtă odihnă, banda se decide să atace un tren al armatei americane, în timp ce în peisaj îşi fac apariţia din ce în ce mai multe personaje belicoase, înarmate până-n dinţi…

Regizorul se afla în vacanţă în Hawaii când a avut loc premiera filmului; se pare că privilegiaţi au fost spectatorii de pe Coasta de Est, care l-au văzut integral, ca apoi producătorii să-l ciopârtească în aşa hal, încât Peckinpah a făcut o criză de nervi, nemairecunoscându-şi opera. Tot din cauza acestor tăieturi, intriga este uneori greu de perceput, mai ales în ceea ce priveşte biografia unora dintre eroi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: