Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

The Wizard of Oz - Vrăjitorul din Oz (1939)

The Wizard of Oz online subtitrat HD (în română Vrăjitorul din Oz) este un film american muzical-fantastic lansat în 1939 bazat pe povestea The Wonderful Wizard of Oz (în română Minunatul Vrăjitor din Oz) redactată de L. Frank Baum.Regizorul principal a fost Victor Fleming, nevoit să părăsească platoul pentru a prelua proiectul cinematografic Pe Aripile Vântului, iar rolurile principale din film au fost interpretate de Judy Garland,Ray Bolger, Jack Haley și Bert Lahr.

Vizualizari: 1007

Categoria: Aventuri, Familie, Fantastic, Muzical, 1939

Regizor: Victor Fleming

Data Adaugari: 23/07/2017

Scenariști: Noel Langley , Florence Ryerson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:47

Claritate: BRRip

Premii: 2 premii si 4 nominalizari OSACAR,1 premiu Saturn Award,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DVDX Award,2 premii si 2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 nominalizare IGN Award,1 premiu Sierra Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film

IMDb: 8,0


loading...
Dorothy este luata pe sus de o tornada de la ferma ei din Kansas si este dusa intr-un taram magic, guvernat de marele vrajitor Oz. Si desi lucrurile sunt ciudate si frumoase, fetita vrea sa se intoarca acasa. Problema este ca atunci cand a cazut casa, a strivit-o pe vrajitoarea cea rea de la est, asa ca vrajitoarea cea rea de la vest vrea sa o razbune. In drum, Dorothy isi face niste prieteni ciudati - o sperietoare de ciori care vrea sa aiba minte, un om de tinichea care vrea o inima si un leu las care are nevoie de curaj. Toti spera ca Vrajitorul din Oz ii va ajuta, inainte ca vrajitoarea din vest sa-i prinda. Spre norocul lor, ii mai ajuta si zana din nord.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: