Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

The Wrong Man - Omul Greșit (1956)

The Wrong Man (cu sensul de Omul greșit) (1956) este un film de Alfred Hitchcock cu actorii Henry Fonda și Vera Miles în rolurile principale. Filmul se bazează pe povestea adevărată a unui om nevinovat acuzat de o infracțiune, așa cum este descrisă în cartea Adevărata poveste a lui Christopher Emmanuel Ballestrero (The True Story of Christopher Emmanuel Balestrero) de Maxwell Anderson, precum și în articolul din revista Life, Un caz de identitate (A Case of Identity) (apărut în numărul din 29 iunie 1953) de Herbert Brean.

Vizualizari: 630

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1956

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 15/04/2018

Scenariști: Angus MacPhail, Maxwell Anderson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Top 10 Film Award,1 nominalizare Jussi Awards

IMDb: 7,4


loading...
Ce-i mai place domnului Hitchcock sa se joace cu emotiile umane... Un alt film marca Alfred Hitchcock, un thriller psihologic provocator care te face sa ramai in fata ecranului pana la sfarsit.

Astfel, il avem pe Manny (Hanry Fonda), un tip cat se poate de obisnuit, casatorit, cu doi copii si care incearca din greu sa-si intretina familia, cantand noptile intr-un restaurant. Numai ca, intr-o noapte, intorcandu-se de la serviciu, Manny este luat brusc prin surprindere de catre doi politisti, acestia invitandu-l la sectia de politie pentru o chestiune de rutina. Curand insa Manny se trezeste acuzat de furt, toate dovezile incriminandu-l pe el.

Interesanta alegerea lui Hitchcock, caci filmul de fata nu se vrea a fi doar un simplu thriller politist in care accentul pica pe personajul principal, daca el este sau nu autorul acelor jafuri. Inca din titlul filmului iti dai seama ca ceea ce i se intampla acestuia este doar o gluma proasta, accentul picand in schimb pe emotii, stari interioare, reactia umana fata de o situatie in care te trezesti complet luat pe nepregatite si intreaga existenta iti este data peste cap.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: