Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

loading...

Theater of Blood - Teatrul Sângelui (1973)

După ce a fost umilit de membrii Theatre Critics Guild la o râvnită ceremonie de decernare a premiilor, actorul shakespearian Edward Kendal Sheridan Lionheart ( Vincent Price ) este văzut să se sinucidă scufundându-se în Tamisa de la o înălțime mare. Fără să știe publicul, Lionheart supraviețuiește și este salvat de un grup de vagabonzi.

Vizualizari: 53

Categoria: Comedie, Dramă, Horror, 1973

Regizor: Douglas Hickox

Data Adaugari: 05/12/2020

Scenariști: Anthony Greville-Bell , Stanley Mann

Uploader: Admin

Durată Film: 1:44:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 2008 și Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1975

IMDb: 7.2


loading...
După ce a fost umilit de membrii Theatre Critics Guild la o râvnită ceremonie de decernare a premiilor, actorul shakespearian Edward Kendal Sheridan Lionheart ( Vincent Price ) este văzut să se sinucidă scufundându-se în Tamisa de la o înălțime mare. Fără să știe publicul, Lionheart supraviețuiește și este salvat de un grup de vagabonzi. Doi ani mai târziu, începând cu 15 martie , Lionheart își propune să se răzbune împotriva criticilor care nu au reușit să-și aclameze geniul, ucigându-i unul câte unul într-un mod foarte asemănător cu scenele de crimă din piesele lui Shakespeare.
Primul critic, George Maxwell, este ucis de o mulțime de oameni fără adăpost, sugerat de asasinarea lui Cezar în Iulius Cezar . Al doilea, Hector Snipe, este înjunghiat cu o suliță și corpul său târât, legat de coada unui cal care replică uciderea lui Hector din Troilus și Cressida . Al treilea, Horace Sprout, este decapitat în timp ce doarme, așa cum a fost Cloton în Cymbeline . Al patrulea critic, Trevor Dickman, are inima tăiată de Shylock în The Merchant of Venice , rescriind piesa, astfel încât Antonio să fie nevoit să-și ramburseze datoria cu un kilogram de carne. Al cincilea, Oliver Larding, este înecat într-un butoi de vin, așa cum este ducele de Clarence în Richard al III-lea. Cel de-al șaselea critic, Solomon Psaltery, un bărbat obsedant de gelos, își ucide soția crezând că este infidelă, așa cum este interpretat de Othello .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: