Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

They Call Me Trinity - Mi se spune Trinity (1970)

Mi se spune Trinity (în italiană Lo chiamavano Trinità..., în engleză They Call Me Trinity) este un film western spaghetti italian din anul 1970, regizat de Enzo Barboni (E.B. Clucher) și în care rolurile principale sunt interpretate de Bud Spencer și Terence Hill.Mi se spune Trinity a devenit un "clasic" al cinematografiei italiene, atât pentru iubitorii de comedie, cât și pentru cei de western, deși este vorba în primul rând de o parodie simplă și amuzantă a mai sângeroaselor westernuri spaghetti.

Vizualizari: 1110

Categoria: Comedie, Western, 1970

Regizor: Enzo Barboni

Data Adaugari: 05/04/2020

Scenariști: Enzo Barboni

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:03

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,5


loading...
Trinity (Terence Hill) apare la începutul filmului dormind pe o targă trasă de un cal. El este murdar, plin de praf și indiferent de drumul pe care este tras. Atunci când calul se oprește în apropierea unui han, Trinity se ridică, își pune cizmele și tocul revolverului Colt 45 și intră în interiorul clădirii. Văzându-l murdar, proprietarul hanului îi spune că îi va da o porție de fasole numai dacă are cu ce să o plătească. Trinity ia tigaia și mănâncă toată porția de fasole.

În han se află doi vânători de recompense cu un prizonier mexican rănit. Cei doi bărbați sunt dezamăgiți să vadă că fața lui Trinity nu apare în afișele cu cei căutați și se continuă să-l provoace din cauza aspectului său neîngrijit și plin de praf. După ce a mâncat totul din tigaie, Trinity se ridică, se duce la masa bărbaților și-i spune calm prizonierului să vină cu el. Cei doi îl întreabă cum se numește, pentru a ști ce nume să i se treacă pe cruce, la care el răspunde: „Mi se spune Trinity”. Reacția celor doi de stupefacție prefigurează notorietatea lui Trinity. Acesta rânjește atunci când este numit "mâna dreaptă a diavolului" de vânătorii de recompense și i se spune că este "cel mai rapid pistolar din zonă".

În timp ce el iese cu prizonierul mexican, cei doi bărbați își scot puștile printr-o fereastră, pregătindu-se să tragă asupra lui Trinity. Anticipându-le gestul, Trinity trage cu pistolul de la spate, iar cei doi vânători de recompense cad răpuși. El îl pune pe mexicanul rănit pe targă și urcă pe cal, plecând pe drum.

Curând ei ajung într-un oraș mic unde un om enorm cu steaua de șerif pe piept stă așezat în afara biroului său, încercând aparent să citească un ziar. El este hărțuit de trei tipi duri din stradă care-i cer cu voce tare să le elibereze prietenul aflat în închisoare. Trinity se oprește pentru a urmări schimbul de focuri, spunându-i mexicanului că cei trei tipi duri vor fi morți înainte de a pune mâna pe pistoale. Omul enorm se dovedește mai rapid, iar cei trei sunt uciși cu rapiditate; mexicanul îl întreabă pe trinity cine este acel om și i se răspunde că omul enorm este "Mâna Stângă a Diavolului".

Trinity și omul enorm cu o barbă mare care se numește Bambino (copilul) sunt frați. Bambino (interpretat de Bud Spencer) este pretinsul șerif al orașului dupăp ce-l rănise grav pe adevăratul șerif, de la care furase steaua. El este un hoț de cai evadat din închisoare și a rămas în oraș pentru a aștepta sosirea complicilor săi. El nu este încântat să-și revadă fratele, pe care-l consideră aducător de necazuri. Cu toate acestea, cei doi devin parteneri pentru o perioadă pentru a se opune planurilor maiorului Harriman (Farley Granger) de a-i alunga pe pașnici fermieri mormoni de pe pământul lor cu intenția de a folosi proprietatea lor ca pășune pentru caii proprii. Bambino este interesat de caii valoroși și nemarcați ai maiorului, pe care vrea să-i fure după sosirea complicilor săi, iar pe Trinity îl consideră un vagabond leneș și fără ambiție.

Cu toate acestea, Trinity se îndrăgostește de două fete mormone și începe să se preocupe cu adevărat preocupat de bunăstarea coloniștilor mormoni. El îl convinge pe Bambino și pe complicii lui să-l ajute la instruirea pacifiștilor mormoni pentru luptă, iar în lupta finală liderul mormon găsește în Cartea Ecleziastului din Biblie că "există un timp pentru luptă", iar mormonii încep să se apere de pistolarii maiorului Harriman, folosind trucurile murdare de luptă învățate.

Bambino este consternat și apoi înfuriat să afle că Trinity le-a dat mormonilor caii furați de la maior. Trinity este pe punctul de a se căsători cu cele două fete mormone atunci când află cu groază că a fi mormon căsătorit înseamnă, de fapt, că va trebui să lucreze. El fuge și se duce după Bambino. Dar fratele lui nu vrea să-l ia cu el și-l dirijează în direcția opusă. Râzând, Trinity îl dirijează pe adevăratul șerif (care a venit în căutarea lui Bambino), în direcția în care plecase fratele lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: