Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

3.5
Descarcă Filmul HD

loading...

They Died with Their Boots On - Au căzut la datorie (1941)

They Died with Their Boots On este un film american occidental alb-negru din 1941 de la Warner Bros Pictures, produs de Hal B. Wallis și Robert Fellows, în regia lui Raoul Walsh, care îi are în rol principal pe Errol Flynn și Olivia de Havilland.

Vizualizari: 1561

Categoria: Biografic, Dramă, Război, Romantic, Western, 1941

Regizor: Raoul Walsh

Data Adaugari: 30/08/2017

Scenariști: Lenore Coffee, Aeneas MacKenzie

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:19:41

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,2


loading...
Custer intra la Academia West Point, insa curand el devine o persoana care creeaza probleme. Desi nu termina Academia impreuna cu ceilalti colegi ai sai, el primeste functia de ofiter in armata cand izbucneste Razboiul Civil.

Relatia sa cu Libby Bacon incepe la West Point, in timp ce executa o pedeapsa, el neavand voie sa vorbeasca cu nimeni, insa el se simte atras de Libby. Cand pedeapsa se termina, el ii cere iertare si stabileste sa se intalneasca mai tarziu. Datorita faptului ca trebuie sa mearga imediat la Washington, Custer rateaza intalnirea cu Libby.

In timpul razboiului, Custer devine un erou, iar la intoarcerea sa acasa se casatoreste cu Libby. Totusi, Custer nu poate sta departe de armata, iar aventurile sale continua cu batalia de la Little Big Horn...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: