Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Third Finger, Left Hand - Inelaru Mainii Stangi (1940)

Margot Merrick este editoarea unei reviste, o femeie foarte cochetă după care bărbații umblă roi. Doar că este deja căsătorită. Sau cel puțin asta este ceea ce afirmă ea. Și asta pentru a scăpa de avansurile pe care colegii și subalternii i le fac zilnic. Totul merge ca pe roate, însă pe presupusul soț nu l-a văzut nimeni până acum. Iar ghinionul mai face să dea peste Jeff Thompson, un tânăr artist din Ohio

Vizualizari: 796

Categoria: Comedie, 1940

Regizor: Robert Z. Leonard

Data Adaugari: 20/08/2017

Scenariști: Lionel Houser

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:07

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,0


loading...
Margot Merrick este editoarea unei reviste, o femeie foarte cochetă după care bărbații umblă roi. Doar că este deja căsătorită. Sau cel puțin asta este ceea ce afirmă ea. Și asta pentru a scăpa de avansurile pe care colegii și subalternii i le fac zilnic. Totul merge ca pe roate, însă pe presupusul soț nu l-a văzut nimeni până acum. Iar ghinionul mai face să dea peste Jeff Thompson, un tânăr artist din Ohio, de a cărui soartă se leagă involuntar.

Destinul celor doi pare să se împletească într-un mod foarte firesc, însă niciodată nu e așa cum îți dorești să se întâmple un lucru, ci așa cum ți-e scris. Sau poate că destinul ți-l mai scrii și singur?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: