Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Three Days of the Condor - Cele trei zile ale condorului (1975)

Three Days of the Condor este un film american de thriller politic din 1975, regizat de Sydney Pollack și avand protagonisti actorii Robert Redford, Faye Dunaway, Cliff Robertson și Max von Sydow. Scenariul de Lorenzo Semple Jr. și David Rayfiel s-a bazat pe romanul Six Days of the Condor din anul 1974, de James Grady.

Vizualizari: 135

Categoria: Mister, Thriller, 1975

Regizor: Sydney Pollack

Data Adaugari: 26/12/2020

Scenariști: David Rayfiel, Lorenzo Semple Jr.

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:23

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu si 1 nominalizare Cartagena Film Festival,1 premiu David di Donatello,1 premiu Edgar Allan Poe,1 nominalizare Grammy,1 premiu KCFCC Award,1 premiu Golden Reel Award

IMDb: 7.4


loading...
Joe Turner, un cercetător CIA, se întoarce de la masă pentru a descoperi că toţi colegii lui de birou au fost asasinaţi. Mai apoi, Turner se întâlneşte cu şeful lui pentru a-i spune ce s-a întâmplat, dar cineva încearcă să-i împuşte. Fugind de urmăritori, Turner se aliază cu o civilă, Kathy. Joe încearcă să-şi salveze pielea apelând la The New York Times, pentru a face toată afacerea publică. Filmul face parte dintr-o serie de pelicule dedicate conspiraţiilor anilor 70- The Parallax View (1974) şi All The President’s Men (1976), producţii care au criticat poziţia CIA şi a guvernului american într-o perioadă cu multe tensiuni internaţionale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: