Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Thunderbolt and Lightfoot - Pe urmele banilor (1974)

Luati de val, patru hoti planuiesc sa repete jaful comis asupra unei banci cu sapte ani in urma, fiind convinsi ca aceasta va fi, de fapt, marea lovitura.La sapte ani dupa jefuirea unei banci in care fusese folosita o arma incredibil de periculoasa, cei care participasera la operatiune si care erau suspectati inca sunt tentati sa mai dea o data lovitura.

Vizualizari: 262

Categoria: Acţiune, Comedie, Crimă, Dramă, 1974

Regizor: Michael Cimino

Data Adaugari: 18/12/2020

Scenariști: Michael Cimino

Uploader: Admin

Durată Film: 1:54:55

Claritate: WEBRip

Premii: Nominalizat la Globul de Aur și Academy Awards, USA 1975

IMDb: 7.1


loading...
Luati de val, patru hoti planuiesc sa repete jaful comis asupra unei banci cu sapte ani in urma, fiind convinsi ca aceasta va fi, de fapt, marea lovitura.
La sapte ani dupa jefuirea unei banci in care fusese folosita o arma incredibil de periculoasa, cei care participasera la operatiune si care erau suspectati inca sunt tentati sa mai dea o data lovitura. Pelicula constituie filmul de debut al regizorului Michael Cimino si urmareste aventurile unui grup de patru inadaptati in lumea delincvetilor. Echipa de soc este formata din Thunderbolt (Clint Eastwood), liderul gastii, Lightfoot (Jeff Bridges), sadicul Red (George Kennedy) si cretinul Goody (Geoffrey Lewis). In loc sa-si gasesca niste slujbe legale, cei patru au de gand sa o comita din nou si au in colimator acelasi loc. Insa, planurile lor o iau razna, situatia scapand de sub control.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: