Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Thunderclump (Dunderklumpen!) (1974)

Dunderklumpen! este un film de familie 1974 suedeză regia lui Per Åhlin, care combină animație și live action. Povestea implică mai multe numere muzicale. Acesta a fost lansat pe 26 septembrie 1974. La 11 Guldbagge premii, Åhlin a câștigat un premiu special realizare pentru film.

Vizualizari: 66

Categoria: Animaţie, Aventuri, Familie, Premieră, 1974

Regizor: Per Åhlin

Data Adaugari: 21/02/2021

Scenariști: Beppe Wolgers

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:14

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 nominalizare Guldbagge Awards

IMDb: 7.0


loading...
Într-o seară în nordul Suediei, într-o noapte în care soarele apune doar parțial, personajul animat Dunderklumpen vine din pădure să caute niște prieteni care să-i țină companie. În casa unui bărbat, găsește jucării aparținând unei fete pe nume Camilla și unui băiat pe nume Jens și le aduce la viață, dându-le în pădurile unde locuiește. Acest echipaj adorabil și amuzant include un mic leu speriat pe nume Lionel, papusa solicitantă, ursul drăguț care joacă armonica Pellegnillot și ridicolul Dummy iepurașul.
Jens, fratele Camillei, vede răpirea după ce a auzit strigătele jucăriilor după ajutor și îl urmărește pe Dunderklumpen, care nu se grăbește să predea noua sa companie.
De asemenea, sunt urmăriți de Beppe, tatăl lui Jens, care este îngrijorat de faptul că fiul său călătorește singur și la început nu știe de ce Jens a fugit. El este însoțit de un bondar mereu obosit.
Ca complot lateral, Dunderklumpen are, de asemenea, un cufăr mic blocat cu el, care conține o comoară mare, și este urmărit de un vechi nemez, One-Eye, care caută comoara pentru el însuși.
Nimeni nu știe care este conținutul, dar Dunderklumpen și One-Eye sunt amândoi siguri că este neprețuit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: