Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Top Hat - Piccolino (1935)

Un dansator american, Jerry Travers, vine la Londra pentru a juca într-un spectacol produs de Horace Hardwick. În timp ce isi repeta numarul de dans in camera lui de hotel, el o trezeşte pe Dale Tremont, care locuieste la etajul de mai jos. Aceasta urca furtunos la etaj pentru a cere socoteala, prilej cu care Jerry se indragosteste de ea şi începe să o urmărească peste tot in Londra.

Vizualizari: 1015

Categoria: Comedie, Muzical, Romantic, 1935

Regizor: Mark Sandrich

Data Adaugari: 27/06/2017

Scenariști: Allan Scott, Dwight Taylor, Ben Holmes, Ralph Spence, Károly Nóti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:46

Claritate: DVDRip XviD

Premii: 4 nominalizari OSCAR,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,2 nominalizari Satellite Award

IMDb: 7,7


loading...
Un dansator american, Jerry Travers, vine la Londra pentru a juca într-un spectacol produs de Horace Hardwick. În timp ce isi repeta numarul de dans in camera lui de hotel, el o trezeşte pe Dale Tremont, care locuieste la etajul de mai jos. Aceasta urca furtunos la etaj pentru a cere socoteala, prilej cu care Jerry se indragosteste de ea şi începe să o urmărească peste tot in Londra. Dale il confunda pe Jerry cu Horace, un alt personaj, care este căsătorit cu prietena ei, Madge. Ca urmare a succesului de debut a lui Jerry la Londra, acesta o urmeaza pe Dale la Veneţia, unde ea o vizitează pe Madge şi promoveaza rochiile create de Alberto Beddini, un designer de moda italian. Aici, Jerry o curteaza deschis pe Dale, care este dezgustata de faptul că soţul prietenei ei se poate comporta într-un astfel de mod şi este de acord în schimb să se căsătorească cu Alberto. Din fericire, intr-o excursie cu gondola, Jerry reuşeşte să o convingă pe Dale de confuzia creata.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: