Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Trecătoarele iubiri (1974)

Trecătoarele iubiri este un film dramatic românesc din 1974 regizat de Malvina Urșianu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Silvia Popovici, George Motoi, Gina Patrichi.
Filmul a fost vizionat de 1.644.858 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.

Vizualizari: 57

Categoria: Dramă, Romantic, Romanesti, 1974

Regizor: Malvina Urșianu

Data Adaugari: 02/01/2021

Scenariști: Malvina Urșianu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:03

Claritate: HDTV 1080p

Premii: N / A

IMDb: 8.0


loading...
"Este un film care vorbeste nu despre iubiri mai mult sau mai putin trecatoare, ci despre o intoarcere, despre o impacare cu sine si cu altii, despre o resemnare cu sine insusi, cu cei care inteleg sau nu inteleg, si cu destinul care in drama, este intotdeauna implacabil" - Mircea Alexandrescu - 1974 (Cinema)

Desi sint vizibile cliseele caracteristice epocii in care a fost realizat filmul, impresioneaza profunzimea personajelor. Dupa parcursuri diferite, aflati iar fata in fata, protagonistii nu isi pot renega ceea ce i-a definit in tinerete - scena celei de a doua intilniri de pe plaja, parcursa pas linga pas.

Constructia filmului este arhitecturala, in echilibru static. Trei personaje feminine poarta numele Ana, sugerind statornicie si perenitate.

Este evidenta tema femeii nefericite, constanta in creatia Malvinei Ursianu.

Muzica lui Tiberiu Olah potenteaza furtuna din adincuri, in contrast cu suprafata calma.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: