Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Turkish Delight - Desfătări turceşti (1973)

Eric, un sculptor care locuiește în Olanda, se trezește amintind de un vis tulburător. În scenele următoare, el ridică frenetic femeile aleatorii de pe străzi și le duce înapoi la studioul său pentru sex. Cu toate acestea, el este clar îngrijorat de ceva și se dovedește că acesta este urmarea relației sale cu Olga. Filmul relatează această relație.Olga îl ridică atunci când face autostop și îl lovesc imediat, atât din punct de vedere sexual, cât și mental.

Vizualizari: 107

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, Erotic, 1973

Regizor: Paul Verhoeven

Data Adaugari: 12/12/2020

Scenariști: Gerard Soeteman , Jan Wolkers

Uploader: Admin

Durată Film: 1:47:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Premiile Oscar, Academy Awards, USA 1974, Nederlands Film Festival 1999

IMDb: 7.1


loading...
Eric, un sculptor care locuiește în Olanda, se trezește amintind de un vis tulburător. În scenele următoare, el ridică frenetic femeile aleatorii de pe străzi și le duce înapoi la studioul său pentru sex. Cu toate acestea, el este clar îngrijorat de ceva și se dovedește că acesta este urmarea relației sale cu Olga. Filmul relatează această relație.Olga îl ridică atunci când face autostop și îl lovesc imediat, atât din punct de vedere sexual, cât și mental. Relația lor este opusă mamei lui Olga, care simte că un sculptor boem care câștigă puțin din comisioane ocazionale, este un meci nepotrivit, deși tatăl este mai simpatic. Cu toate acestea, se căsătoresc, iar familia Olga îl acceptă.Încep să locuiască împreună, dar Olga începe să acționeze ciudat. Intră într-o reverie pe linia de producție și, la o petrecere organizată de familia ei, cochetează cu un om de afaceri. Eric o plesnește și ea îl părăsește. Eric își aruncă studioul, distrugând orice îi amintea de Olga. Aceasta duce filmul la punctul în care s-a deschis, terminând flashback-ul .
Eric este încă obsedat de Olga, dar o vede doar ocazional. Ea acționează din ce în ce mai scandalos, adesea în prezența altor bărbați. Familia ei refuză să-l lase pe Eric să o viziteze, până când acesta spune că a venit să aranjeze un divorț. După un timp, Olga se căsătorește cu un om de afaceri american, dar mai târziu se întoarce din Statele Unite în Olanda.Într-o zi, Eric se lovește de Olga, care este îmbrăcată extraordinar și acționează ciudat. Se prăbușește și este dusă la spital, unde este diagnosticată cu o tumoare pe creier . Se încearcă intervenția chirurgicală, dar nu a putut fi îndepărtată. Devine clar că va muri. Eric îi aduce deliciul turcesc , care este singurul lucru pe care îl va mânca, deoarece se teme că mâncarea mai tare va rupe un dinte slăbit, deși a fost reparat. Curând după aceea, ea are o criză și moare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: