Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Iţi Place site-ul , arată-ţi aprecierea faţă de noi cu o donaţie...Click aici...

loading...

Two-Lane Blacktop (1971)

Two-Lane Blacktop online subtitrat HD este un film rutier din 1971 regizat de Monte Hellman, scris de Rudy Wurlitzer și jucat de compozitorul James Taylor, bateria de la Beach Boys Dennis Wilson, Warren Oates și Laurie Bird.
Titlu Alternativ : Asphaltrennen,Carrera sin fin,Carretera asfaltada en dos direcciones,Strada a doppia corsia,Motorvej USA,Fortare än döden

Vizualizari: 122

Categoria: Dramă, 1971

Regizor: Monte Hellman

Data Adaugari: 08/06/2020

Scenariști: Rudy Wurlitzer, Will Corry, Floyd Mutrux

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:20

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu National Film Registry,1 nominalizare NSFC Award,1 nominalizare NYFCC Award

IMDb: 7,2


loading...
Hellman a făcut din „Two-Lane Blacktop” probabil cel mai lent film cu mașini de viteză din istorie, ceea ce i-a atras producției niște încasări minuscule. Personajele principale – Șoferul (James Taylor) și Mecanicul (Dennis Wilson) – sunt doi indivizi care trăiesc străbătând America de colo-colo într-un automobil Chevy 1955 super-tunat și obținând bani din curse de mașini. Cei doi viețuiesc într-o perfectă comuniune cu mașina pe care o conduc și tot ce contează pentru ei este ca ea să fie bine. Exasperată de comportamentul molâu al celor doi „zombi” ai drumurilor, Fata (Laurie Bird), o hipiotă zveltă care s-a aciuat cu ei ca să scape de iubitul narcoman, încearcă în fel și chip să-i anime pe cei doi și să le ațâțe interesul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: