Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Un film cu o fată fermecătoare (1966)

Un film cu o fată fermecătoare este un film românesc din 1966 regizat de Lucian Bratu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Margareta Pâslaru, Ștefan Iordache, Emmerich Schäffer.
Filmul a fost vizionat de 753.569 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.

Vizualizari: 51

Categoria: Dramă, Romanesti, 1966

Regizor: Lucian Bratu

Data Adaugari: 11/07/2020

Scenariști: Radu Cosașu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:54

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,5


loading...
Ruxandra (Margareta Paslaru), o tanara care a picat examenul la teatru, isi foloseste farmecul personal pentru a dovedi ca poate fi actrita. Astfel ea incearca sa se apropie de mai multi barbati: un regizor de filme publicitare, un inginer descoperit la intamplare in cartea de telefon si un regizor secund.

“Ruxandra, o tanara abia iesita de pe bancile scolii, se decide sa devina actrita, convinsa ca farmecul personal poate tine loc de talent. Cum la admitere cade, se consoleaza cu rolul principal intr-un film utilitar realizat, la comanda directiei de circulatie, de prietenul ei, regizor. Acestuia, care s-ar fi dorit sculptor, compromisul cu publicitatea ii creeaza o criza de constiinta. Ruxandra il abandoneaza si, in camera ei tapisata cu fotografii de staruri, isi omoara timpul, imaginandu-se urcand treptele succesului”. Tudor Caranfil, 2003 – Dictionar de Filme Romanesti

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: