Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Valentino - Valentino (1977)

Viața vedetei de cinema din anii 1920 și a simbolului sexual, Rudolph Valentino. Când ordinea este restabilită la funerarii, o serie de femei importante din viața lui Valentino vin să plângă. Fiecare îl amintește prin flashback - uri : prima dintre aceste femei, Bianca de Saulles, îl cunoștea pe Valentino când era dansator de taxi și gigolo în New York City, lucrând sub numele de Billie Streeter. La întâlnirea cu el, îi împărtășește visul său de a deține o plantație de portocali în California .

Vizualizari: 98

Categoria: Biografic, Dramă, Romantic, 1977

Regizor: Ken Russell

Data Adaugari: 13/01/2021

Scenariști: Ken Russell , Mardik Martin

Uploader: Admin

Durată Film: 2:07:38

Claritate: BluRay 1080p

Premii: Nominalizat la BAFTA Awards 1978 și la British Society of Cinematographers 1977

IMDb: 6,1


loading...
Viața vedetei de cinema din anii 1920 și a simbolului sexual, Rudolph Valentino. Când ordinea este restabilită la funerarii, o serie de femei importante din viața lui Valentino vin să plângă. Fiecare îl amintește prin flashback - uri : prima dintre aceste femei, Bianca de Saulles, îl cunoștea pe Valentino când era dansator de taxi și gigolo în New York City, lucrând sub numele de Billie Streeter. La întâlnirea cu el, îi împărtășește visul său de a deține o plantație de portocali în California . După ce mafioții îl jefuiesc pe Valentino, el decide că trebuie să facă mutarea spre vest. Mai exact, Bianca își amintește de o zi în care a fost martor la Valentino dansând romantic cu balerină de sex masculinVaslav Nijinsky , învățându-l cum să facă tangoul .
Urmează un tânăr executiv de film și scenarist pe nume June Mathis , care are o dragoste neîmpărtășită pentru Valentino. Ea îl întâlnește mai întâi pe Valentino în California, unde îl supără pe Fatty Arbuckle prin apucarea stelutei de lângă Arbuckle și îndrăgostită de ea pentru a deveni prima lui soție, actrița Jean Acker . Viața plină de farmec și luxoasă a lui Acker îl motivează pe Valentino să încerce să acționeze singur. Mathis își amintește că l-a văzut într-o mică parte dintr-un film și, bazându-se doar pe asta, l-a recomandat pentru un rol mai mare în următorul ei proiect, The Four Horsemen of the Apocalypse . Filmul de mare succes din 1921 îl lansează pe Valentino la superstar și este mândră că l-a descoperit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: