Comentarii (0) Reclamație film
loading...

0.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Valter brani Sarajevo (Walter Defends Sarajevo) - Walter apără Sarajevo (1972)

Walter apără Sarajevo (în sârbocroată Valter brani Sarajevo / Валтер брани Сарајево) este un film de partizani iugoslav din 1972, regizat de Hajrudin Krvavac și în care joacă actorii Bata Živojinović, Ljubiša Samardžić și Rade Marković. Acest film marchează debutul actoricesc al lui Emir Kusturica într-un rol minor al unui tânăr activist comunist.

Vizualizari: 89

Categoria: Război, 1972

Regizor: Hajrudin Krvavac

Data Adaugari: 27/07/2020

Scenariști: Hajrudin Krvavac, Đorđe Lebović, Momo Kapor, Savo Pređo

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:08:42

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 8,2


loading...
La sfârșitul anului 1944, pe măsură ce se apropie sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, înaltul comandament al Wehrmachtului este hotărât să scoată Grupul de Armate E (în germană Heeresgruppe E) al generalului Alexander Löhr din Balcani înapoi în Germania. Germanii intenționează să furnizeze combustibil coloanelor de tancuri dintr-un depozit din Sarajevo. Liderul partizanilor iugoslavi din oraș, un bărbat misterios cunoscut doar sub numele de Walter, prezintă un pericol grav pentru succesul operațiunii, iar germanii îl trimit pe Standartenführerul von Dietrich de la agenția de informații Sicherheitsdienst pentru a se ocupa de el. Cum nimeni din oraș nu pare să știe cum arată Walter, Dietrich reușește să se infiltreze în rezistență, pentru a afla cine este Walter cu adevărat. Partizanii sunt prinși într-un joc mortal al trădării, fraudei și imposturii în timp ce încearcă să dejoace planurile germanilor.

La sfârșitul filmului, Standartenführerul von Dietrich a afirmat că și-a dat seama în cele din urmă de ce nu a reușit niciodată să-l învingă pe Walter - stând pe un deal, arată spre Sarajevo aflat mai jos și spune în limba germană: Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter! („Vedeți acest oraș? Acesta este Walter!"”) Acest lucru a fost destinat să transmită un mesaj de unitate în concordanță cu politica oficială a statului multi-etnic Iugoslavia.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: