Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Vertigo - Amețeala (1958)

Amețeala online subtitrat este un film thriller american din 1958 bazat pe romanul D'entre les morts. Filmul este regizat și produs de Alfred Hitchcock, avându-i pe James Stewart și Kim Novak în rolurile principale.

Vizualizari: 445

Categoria: Mister, Romantic, Thriller, 1958

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 23/05/2018

Scenariști: Thomas Narcejac, Samuel A. Taylor, Alec Coppel, Maxwell Anderson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:08:27

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Top 10 Film Award,1 nominalizare DGA Award,1 premiu National Film Registry,2 premiu Special Citation,1 premiu OFTA Film Hall of Fame, s inca 3 premii Silver Seashell

IMDb: 8,3


loading...
Un fost detectiv din San Francisco este cautat de o veche cunostinta care il roaga sa ii faca o favoare: aceea de a-i urmari sotia, care pare a suferi de niste tulburari psihice. Numai ca povestea reala este mult mai complexa. Detectivul insa, nu stie nimic despre asta, ci isi face doar datoria. O datorie foarte placuta, de altfel, fiindca se indragosteste de sotia prietenului sau si ar face orice sa o ajute. Orice - in limitele omenesti...Frica de inaltime a detectivului il impiedica sa isi salveze iubita de la moarte, ceea ce ii va cauza o cadere nervoasa, bazata partial si pe sentimentul de vina care il apasa. Isi va reveni suficient cat sa-si redescopere femeia visurilor? Insa este suficient de puternic sa o piarda si a doua oara?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: