Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Village of Tigers (E hu cun) - Satul Tigrilor (1974)

Satul Tigrilor film din anul (1974),regizat de Ping Wang, Feng Yueh,Companie de producție Shaw Brothers Studio.
VILLAGE OF TIGERS (1974) este o altă aventură cu sabie din studioul Shaw Bros din Hong Kong, cu scene de luptă grozave și o eroină formidabilă. Actrița principală este Shu Pei Pei, care este destul de puternica ca un luptător.

Vizualizari: 90

Categoria: Acţiune, Premieră, 1974

Regizor: Yueh Feng, Wang Ping

Data Adaugari: 10/01/2021

Scenariști: I. Fang Yeh

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:19:01

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1


loading...
Locuitorii diavoliști ai Satului Tigrilor, conduși de Hu Jiao, intenționează să-l omoare pe Lo Hong Shun, cunoscut și sub numele de Sabia eroică a Cerului de Sud. Încercările lor de până acum au eșuat și cea mai recentă identitate greșită îi vede pe ei în căutarea unei alte modalități de a atinge acest obiectiv. Între timp, familia Ba din apropiere este un grup mult mai drept, cu înțelepciunea Bunicii Ba, stilul și abilitățile de sabie ale domnișoarei 9 Ba și entuziasmul fiului Maestrului Ba.
În timp ce bunica se bucură de dorințele tuturor de ziua ei, domnișoara Ba are mâinile pline - nu numai că îl descoperă pe onorabilul său frate ajutându-l pe Hu Jiao în faptele sale tâmpite, dar și ea crede că a fost jefuită de un călător că a acordat asistență către (neștiind că acest om a fost Lo Hong Shun).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: