Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Viva Maria! (1965)

Viva Maria! online subtitrat HD este un film de comedie si aventuri din 1965, cu Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, fiind două femei pe nume Maria care se întâlnesc și devin revoluționare la începutul secolului XX. De asemenea, a jucat George Hamilton ca Florès, un lider revoluționar.

Vizualizari: 324

Categoria: Aventuri, Comedie, Romantic, 1965

Regizor: Louis Malle

Data Adaugari: 14/07/2019

Scenariști: Louis Malle, Jean-Claude Carrière

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:36

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu si o nominalizare BAFTA,1 premiu Mar del Plata Film Festival

IMDb: 6,4


loading...
Pelicula își are acțiunea undeva în America Centrală în 1907: Maria II (Jeanne Moreau) este fiica unui terorist irlandez. După moartea tatălui ei, ea o întâlnește pe Maria I (Brigitte Bardot), o cântăreață într-un circ. Ea decide să stea cu circul, iar la debutul ei ca o cântăreață, ea inventează în mod neintenționat, stríptease-ul făcând circul celebru cu acest număr. Apoi se întâlnesc în mod accidental cu un revoluționar socialist, Flores (George Hamilton) și se trezesc conducând o revoluție împotriva dictatorului, capitaliștilor și Bisericii.

Filmul reuneşte cu succes două mari vedete: pe Jean Moreau – actriţa a cărei frumuseţe aminteşte de perfecţiunea statuilor antice, preferata regizorilor din noul val şi pe Brigitte Bardot, mitul erotismului fără complexe, femeia-copil, mereu bosumflată, ale cărei plete blonde, mers legănat şi priviri provocatoare au devenit legendă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: