Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Volga - Volga (1938)

Volga-Volga (titlul original: în rusă Волга-Волга, transliterat: Volga-Volga) este un film de comedie sovietic, realizat în 1938 de regizorul Grigori Aleksandrov, protagoniști fiind actorii Igor Ilinski, Liubov Orlova, Vladimir Volodin.
În film este vorba despre o trupă de cântăreți amatori în drumul lor spre Moscova, care vor să participe la un concurs de descoperire de noi talente în cadrul „Olimpiadei de muzică din Moscova”.

Vizualizari: 753

Categoria: Comedie, Muzical, 1938

Regizor: Grigori Aleksandrov

Data Adaugari: 22/07/2017

Scenariști: Grigori Aleksandrov, Vladimir Nilsen, Nikolai Erdman, Mikhail Volpin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:00

Claritate: DVDRip

Premii: 1 premiu State Prize of Soviet Union - Stalinskaya Premia

IMDb: 6,7


loading...
„Tema creativitatii extraordinare a poporului rus, din randul caruia apar compozitori, cantareti, muzicieni, dansatori, este tratata in confruntarea tinerilor plini de talent cu birocratul si prostalaul Bivalov, care in interpretarea lui Igor Ilinski devine cel mai desavarsit personaj satiric al cinematografiei sovietice. Plin de sine si fara scrupule, Bivalov dispretuieste orice manifestare marcata de inspiratie si talent. Ajuns sef la Moscova pe cai neortodoxe, el se pune bine cu sefii, lingusindu-i pe cat poate, avand in schimb un comportament de badaran cu subalternii.” – Rostislav Iurenev – 1979 (Scurta istorie a cinematografiei sovietice)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: