Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

What's Up, Doc? – Ce se întamplă, doctore? (1972)

Ce se întamplă, doctore? este un film american de comedie cu șuruburi romantice din 1972, lansat de Warner Bros., regizat de Peter Bogdanovich și cu Barbra Streisand, Ryan O'Neal și Madeline Kahn.
Titlu Alternativ : Is' was, Doc?,A Glimpse of Tiger,¿Qué me pasa, doctor?,Ma papà ti manda sola?,On s'fait la valise, docteur?,Wat is er aan de hand, Doc?

Vizualizari: 151

Categoria: Comedie, Romantic, 1972

Regizor: Peter Bogdanovich

Data Adaugari: 30/06/2020

Scenariști: Buck Henry, David Newman, Robert Benton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:50

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 nominalizare Globul de Aur , 1 premiu si 2 nominalizari Faro Island Film Festival,1 premiu WGA Award (Screen)

IMDb: 7,7


loading...
Aventurile ce decurg din incurcarea a patru genti de voiaj identice, dar cu posesori si continuturi total diferite. Necazurile incep la o conventie a muzicologilor, in San Francisco. Bagajul excentricei Judy consta dintr-o rochie de seara si o enciclopedie, iar distratul compozitor Howard cara o colectie de roci, cu ajutorul carora spera sa demonstreze o teorie muzicala primitiva si astfel sa castige un premiu de 20.000 de dolari. Celelalte doua genti apartin, respectiv, doamnei Hoskins, care duce cu ea bijuterii de mare valoare, si domnului Smith, cu documente secrete ale guvernului. Deoarece aceste patru personaje locuiesc la etajul al XVII-lea al hotelului Hilton, iar detectivul hotelului si receptionerul vor sa fure bijuteriile, incurcaturile se tin lant, toti se strecoara din camera in camera, iar lucrurile tind sa ia o turnura din ce in ce mai incalcita, mai ales ca in hotel se afla si logodnica profesorului, plus atatia muzicologi veniti la conventie… O comedie excelenta…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: