Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Which Way to the Front? - Care e drumul spre front? (1970)

Care e drumul spre front? online subtitrat HD este un film american de comedie din 1970 regizat și jucat de Jerry Lewis.
Titlu Alternativ : Wo, bitte, geht's zur Front?,Ja, ja, mein General! But Which Way to the Front?,¿Dónde está el frente?,Onde Fica a Guerra?,Scusi, dov'è il fronte?,Fantaros gia klamata

Vizualizari: 361

Categoria: Comedie, Război, 1970

Regizor: Jerry Lewis

Data Adaugari: 17/04/2020

Scenariști: Dee Caruso, Gerald Gardner

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:50

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4,6


loading...
Comedie dementiala avand-ul in prim plan pe inegalabilul comediant Jerry Lewis in dubla ipostaza de regizor si protagonist, Care e drumul spre front ii parodiaza pe nazisti cu o placere insatiabila si o tehnica aparte. Jerry Lewis joaca rolul lui Brendan Byers III, un excentric mutlimilionar american care ar face orice sa-i ajute pe aliati. Pentru ca din cauza unor motive medicale, i se refuza participarea pe front, el gaseste alte cai – unele mai hilare ca altele – pentru a da piept cu fascistii. Va captura un general nazist si ii va lua identitatea. Din acest moment incep gag-urile si sketch-urile care l-au facut celebru pe Jerry Lewis, iar scenele de umor burlesc incep sa abunde. Aparitia lui Brendan in Germania va bulversa cel de-al treilea Reich, totul culminand intr-un final absolut incredibil.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: