Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

White Heat - Granita Californiei (1949)

Granița Californiei sau Mânie albă (White Heat) (1949) este un film noir cu James Cagney, Virginia Mayo, Edmond O'Brien, Margaret Wycherly și Steve Cochran. Filmul este regizat de Raoul Walsh pe baza unui scenariu de Ivan Goff și Ben Roberts, adaptare a unei povestiri de Virginia Kellogg. Este considerat unul dintre filmele clasice cu gangsteri și a fost adăugat la National Film Registry în 2003 ca fiind "cu având o importanță culturală, istorică sau estetică de către Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii.

Vizualizari: 1284

Categoria: Acţiune, Crimă, 1949

Regizor: Raoul Walsh

Data Adaugari: 17/11/2017

Scenariști: Ben Roberts, Ivan Goff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:22

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu National Film Registry

IMDb: 8,1


loading...
Cody Jarrett este liderul nemilos al unei bande de hoti, pe care o conduce din inchisoarea in care isi ispaseste pedeapsa.

Suferind de cumplite dureri de cap, care ii accenuteaza starea de violenta, Cody este un dusman cumplit pentru cei care ii stau in cale. Datorita excentricitatilor sale, unul din oamenii sai pune la cale un atentat, urmarind inlaturarea lui Cody.

Acesta din urma este salvat de un politist sub acoperire, care reuseste cu aceasta ocazie sa se inflitreze in banda si incearca sa dejoace planurile lui Cody chiar in timpul unui jaf de proportii pus la cale de banda in care tocmai a intrat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: