Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Will Penny - Will Penny (1967)

O perioadă de văcar se apropie de sfârșit, după ce este plătit este concediat și își caută loc de muncă, deși sunt greu de găsit în această perioadă . Un trio de cowboy, Blue ( Lee Majors ), Dutchy ( Anthony Zerbe ) și un bătrân Will Penny ( Charlton Heston ) decid să se îndrepte spre sud și să evite iarna care se apropie.Într-o dimineață, Blue este pe cale să tragă împotriva unui elan de taur lângă fundul râului. În mod misterios, elanul este împușcat de o pușcă nevăzută.

Vizualizari: 198

Categoria: Aventuri, Dragoste, Western, 1967

Regizor: Tom Gries

Data Adaugari: 26/12/2020

Scenariști: Tom Gries

Uploader: Admin

Durată Film: 1:49:39

Claritate: WEBRip 1080

Premii: Nominalizat și câștigător al medaliei de bronz la Western Heritage Awards 1969

IMDb: 7,1


loading...
O perioadă de văcar se apropie de sfârșit, după ce este plătit este concediat și își caută loc de muncă, deși sunt greu de găsit în această perioadă . Un trio de cowboy, Blue ( Lee Majors ), Dutchy ( Anthony Zerbe ) și un bătrân Will Penny ( Charlton Heston ) decid să se îndrepte spre sud și să evite iarna care se apropie.
Într-o dimineață, Blue este pe cale să tragă împotriva unui elan de taur lângă fundul râului. În mod misterios, elanul este împușcat de o pușcă nevăzută. Pe măsură ce Blue și Dutchy se ceartă repetat pentru a revendica elanul, ei îl întâlnesc pe shooter, un „rawhider” și familia sa. Ei contestă pe bună dreptate dreptul la carne. Focuri de armă izbucnesc, și Will apare, împușcă și ucide unul dintre membrii familiei de rawhider. Rawhiderul jură o răzbunare biblică. Dutchy se rănește accidental în schimbul de focuri, așa că Will și Blue se îndreaptă către un magazin din apropiere, unde se întâlnesc cu Catherine Allen ( Joan Hackett ) și fiul ei Horace ( Jon Gries). După ce l-a lăsat pe Dutchy la medic, Blue decide să caute un loc de muncă în oraș, în timp ce Will continuă singur. Dă peste un cal fără călăreț și localizează un cowboy mort, aruncat din șa. Will predă corpul la ferma pentru care a călărit și i se oferă un loc de muncă.
Will se angajează să călătorească peste iarnă granițele fermei Flat Iron în timpul iernii. Când ajunge în zona de sus, îi găsește pe Catherine și pe Horace rămânând în cabina călărețului, după ce au fost abandonați de ghidul lor. El pleacă pentru a inspecta linia gardului, avertizându-i că trebuie să dispară când se întoarce într-o săptămână.
A doua zi dimineață, în timp ce Will doarme afară lângă gard, el este atacat și bătut cu sălbăticie de grupul de brute. Îl lasă pe Will ca și mort, dar el se târăște în cabană, unde Catherine îl îngrijește.
Pe măsură ce trece iarna, Will și Catherine se îndrăgostesc, iar Will dezvoltă afecțiune paternă pentru Horace, fiul lui Catherine .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: