Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Willy Wonka & the Chocolate Factory - Willy Wonka şi fabrica de ciocolată (1971)

Willy Wonka & the Chocolate Factory online subtitrat BluRay 720p este un film american de fantezie muzicală din 1971, regizat de Mel Stuart și care îl are ca rol pe Gene Wilder ca Willy Wonka. Este o adaptare a romanului din 1964 Charlie și fabrica de ciocolată de Roald Dahl.

Vizualizari: 275

Categoria: Familie, Fantastic, Muzical, 1971

Regizor: Mel Stuart

Data Adaugari: 15/05/2020

Scenariști: Roald Dahl, David Seltzer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:45

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,8


loading...
Charlie Bucket, un baiat sarac ce trebuie sa munceasca pentru a-si intretine familia, este unul din cei 5 fericiti castigatori ai unei excursii in interiorul celei mai faimoase fabrici de ciocolata din lume. Willy Wonka Chocolate Factory. Un strain, pe nume Arthur Slugworth, vrea sa-i mituiasca pe copii sa fure o bucatica din faimoasa ciocolata, pentru a afla secretul fabricarii ei. Bineinteles, totul in schimbul unei averi fabuloase. Willy Wonka, proprietarul fabricii, interpretat magistral de Gene Wilder, ii intampina pe copii si pornesc impreuna sa descopere fabrica. Dar, curand, unul cate unul, copii incep sa dispara, ultimul ramas fiind chiar Charlie.
Raspunsurile la intrebari ca "Este Charlie dusmanul lui Wonka?" "L-a cumparat Arthur pe Charlie?" veti afla numai daca veti urmari aceasta fantastica aventura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: