Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Winchester '73 - Un Winchester '73! (1950)

Winchester '73 este un film western american din 1950, regizat de Anthony Mann după un scenariu de Borden Chase și Robert L. Richards.
„Winchester '73" a insemnat un reviriment al genului in termeni de box-office, dar si primul film pentru care actorul-vedeta a incasat un salariu urias, in comparatie cu procentele acordate interpretilor principali pana atunci. Aceasta strategie, care l-a imbogatit pe James Stewart, a schimbat pentru totdeauna maniera de abordare a afacerilor la Hollywood.

Vizualizari: 179

Categoria: Western, 1950

Regizor: Anthony Mann

Data Adaugari: 18/12/2020

Scenariști: Borden Chase, Robert L. Richards

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu National Film Registry,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,6


loading...
Henry Brown Dutch este un fermier care isi castiga existenta si asigura viata decenta familiei prin munca cinstita. In acest spirit si-a crescut cei doi fii ai sai, Mathew si Lin. Anii au trecut iar Lin McAdam s-a casatorit si are o viata normala. El castigase la un concurs, o arma, o pusca pe care o oferise fratelui sau Lin, care indragea armele. Mathew , probabil atras de iscusinta manuirii armei si de mirajul banilor devine un om care-si castiga existenta prin puterea armelor. El se ocupa de hotii, omoara pe cei care i se opun sau sunt pericole pentru el, jefuind mai multe banci si diligenta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: