Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Winnetou - Old Shatterhand (1964)

Filmul Old Shatterhand este un Eurowestern de succes bazat pe personajul Old Shatterhand, scris de romancierul german Karl May și parte a seriei Winnetou. Este o producție germană de film CCC vest-co-produsă cu companii franceze, italiene și iugoslave și filmată în 70mm.
Winnetou si Old Shatterhand incearca mentinerea relatiilor de pace ale indienilor apasi cu albii, chiar daca sunt provocati de elemente retrograde din armata, banditi si tribul rival, comansi.

Vizualizari: 98

Categoria: Aventuri, Western, 1964

Regizor: Hugo Fregonese

Data Adaugari: 21/02/2021

Scenariști: Karl May , Ladislas Fodor

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Golden Screen, Germany

IMDb: 6,2


loading...
Un tratat de pace între guvernul Statelor Unite și Apasi urmează să fie semnat la Washington. Cu toate acestea, niște bandiți intenționează să saboteze procesul de pace pentru a împiedica semnarea acestui tratat. Pentru a-și executa planul, ei se folosesc de tribul Comanche al șefului Big Bear pentru a ataca trenurile și așezările albe insă dau vina pe triburile Apache. Războinicii comanche ucid agricultorii. Aceste incidente îl conving pe comandantul armatei locale, generalul Taylor, că trburile Apache-urile sunt vinovate pentru aceste crime. Legendarul Old Shatterhand se întâlnește cu prietenul său, șeful Apache, Winnetou, pentru a investiga. Winnetou insistă că tribul său dorește pace și nu se află în spatele atacurilor asupra albilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: