Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

loading...

Woodstock (1969)

Woodstock online subtitrat Hd BluRay 720p este un film documentar din 1970 al festivalului de contracultură a bazinului hidrografic Woodstock, care a avut loc în august 1969 în apropiere de Bethel, New York. Entertainment Weekly a numit acest film etalonul filmelor de concert și unul dintre cele mai distractive documentare realizate vreodată.

Vizualizari: 267

Categoria: Documentar, Istoric, Muzical, 1970

Regizor: Michael Wadleigh

Data Adaugari: 04/04/2020

Scenariști: Michael Wadleigh, Martin Scorsese, Thelma Schoonmaker, Stanley Warnow, Jere Huggins, Yeu-Bun Yee

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:44:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Oscar, 1 nominalizare Oscar,1 premiu National Film Registry

IMDb: 8,2


loading...
Trei zile de pace, muzica si dragoste.

Trei zile de protest politic si antirazboinic pasnic, manifestat prin sunetul live al unora dintre cei mai iubiti muzicieni si cantareti ai tuturor timpurilor. Este cronica unui festival muzical colosal, cu tema si mesaj, a carui amintire se va pastra peste generatii nu doar prin muzica ci si prin film.
Un film care imortalizeaza cultura hippie si idealurile Flower Power, imaginea societatii americane in plina Revolutie caci sa nu uitam, ne aflam in era razboiului din Vietnam dar in acelasi timp la apogeul activitatii Miscarii pentru drepturile civile.

Documentarul surprinde intreaga istorie a evenimentului de o reala magnitudine istorica, de la nivelarea terenului si construirea scenei, pana la desertaciunea finalului inecat in mii de hartii stranse de voluntari. Trecand prin clipele de extaz muzical cu recitaluri si solo-uri incredibile, vom afla cate ceva despre consumul de droguri si tot ce tine de criza creata de o masa de 300000 de oameni, situatie care culmineaza cu sosirea elicopterelor Garzii Nationale pentru a oferi alimente si asistenta medicala.

Cele petrecute in Bethel (NY) intre 15 si 18 august 1969 pe terenul unei ferme puse la dispozitie de cativa tineri entuziasti vor fi prezentate un an mai tarziu sub forma acestui documentar pentru care Bob Maurice a fost rasplatit cu un Oscar. Montajul filmului apreciat printr-o nominalizare la Oscar poarta semnatura Thelmei Schoonmaker, la realizarea sa participand chiar Martin Scorsese.

In final o lista a celor care au cantat la Woodstock si sunt prezenti in documentar:

Arlo Guthrie
Canned Heat
Country Joe McDonald
Crosby, Stills, Nash (& Young)
Jefferson Airplane
Jimi Hendrix
Joan Baez
Joe Cocker and the Grease Band
John Sebastian
Richie Havens
Santana
Sha-Na-Na
Sly and the Family Stone
Ten Years After
The Who

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: