Comentarii (0) Reclamație film
loading...

5.0
Descarcă Filmul HD

loading...

Wuthering Heights - La rascruce de vanturi (1939)

Wuthering Heights online subtitrat HD este un film de dramă americană din 1939, regizat de William Wyler și produs de Samuel Goldwyn. Se bazează pe romanul din 1847, Wuthering Heights de Emily Brontë. Filmul prezintă doar 16 din cele 34 de capitole ale romanului, eliminând a doua generație de personaje.

Vizualizari: 1820

Categoria: Dramă, 1939

Regizor: William Wyler

Data Adaugari: 12/08/2017

Scenariști: Charles MacArthur, Ben Hecht , John Huston

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:02

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu si 7 nominalizari OSCAR,3 premii NBR Award,1 premiu NYFCC Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu si o nominalizare Faro Island Film Festival

IMDb: 7,6


loading...
Actiunea se petrece la inceputul secolului al XIX-lea la o ferma din Yorkshire al carei stapan, D-l Earnshaw, sosit din calatorie, aduce in casa sa pe Heathcliff -un baiat gasit pe strada. Comportamentul salbatic si caracterul inchis al acestuia nu este pe plac celorlalti membrii ai familiei dar Heathcliff isi rascumpara gestul tatalui sau adoptiv muncind la treburile casei. Cu timpul se naste o simpatie reciproca intre el si Cathy-fiica familiei Earnshaw, amandoi preferand salbaticia mlastinilor din zona si fiind mereu nedespartiti. Relatia lor are de suferit cand Cathy il cunoaste pe bogatul Edgar Linton cu care se si casatoreste, incantata de supusenia acestuia in contrast cu neinduplecarea lui Heathcliff.
Dezamagit, Heathcliff paraseste tara si se intoarce peste ceva timp, cumparand Wuthering Heights-casa copilariei sale si casatorindu-se cu Isabelle Linton-sora lui Edgar, in gest de razbunare pentru tradarea suferita. Suferinta si dragostea celor doi nu este limitata nici de moartea lui Cathy, pe care Heathcliff o implora sa ii apara ca spirit chinuitor la Wuthering Heights.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: