Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Young Winston - Tânărul Winston (1972)

16 septembrie 1897. Churchill este un ofițer junior în India hotărât să-și facă un nume și să devină membru al Parlamentului . După cum povestește Sir Winston Churchill (exprimat de Simon Ward), evenimentele se întorc înapoi în copilăria sa. Când era băiat, Churchill este trimis la un internat, dar este nemulțumit acolo. Din cauza biciuirilor excesive, Churchill este îndepărtat de acolo și trimis la o altă școală, Harrow School .

Vizualizari: 133

Categoria: Biografic, Dramă, Război, 1972

Regizor: Richard Attenborough

Data Adaugari: 01/12/2020

Scenariști: Winston Churchill ,Carl Foreman

Uploader: Admin

Durată Film: 2:33:14

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,1 premiu și o nominalizare Globul de Aur,1 premiu și 5 nominalizări BAFTA,1 nominalizare NYFCC Award,1 premiu Writers' Guild of Great Britain Award

IMDb: 6.7


loading...
16 septembrie 1897. Churchill este un ofițer junior în India hotărât să-și facă un nume și să devină membru al Parlamentului . După cum povestește Sir Winston Churchill (exprimat de Simon Ward), evenimentele se întorc înapoi în copilăria sa. Când era băiat, Churchill este trimis la un internat, dar este nemulțumit acolo. Din cauza biciuirilor excesive, Churchill este îndepărtat de acolo și trimis la o altă școală, Harrow School . Churchill nu scrie nimic pe foaia de examen, însă directorul James Welldon vede potențialul în Churchill și îl acceptă. Într-o seară, recită o lungă poezie de 1000 de rânduri în Harrow. Bunica lui coboară să asculte, dar părinții lui nu, în ciuda faptului că Churchill le-a trimis o scrisoare.
Între timp, tatăl lui Churchill, Randolph, contractează o boală venerică. Dr. Roose și dr. Buzzard o vizitează pe Jennie și îi spun că soțul ei are o boală incurabilă și că ar putea muri în cinci sau șase ani.
Într-o dimineață, Churchill vine la micul dejun, dar comportamentul său îl înfurie pe tatăl său. Randolph îl trimite cu amărăciune pe fiul său în camera lui. După o conversație cu soția sa, Randolph urcă să se împace cu fiul său. Se joacă cu colecția sa de soldați și acolo decide Churchill ce vrea să facă în viitor: să intre în armată. După trei încercări, Churchill este acceptat în cele din urmă de Sandhurstdar tatăl său nu este mulțumit pentru că a terminat pe locul șapte din clasa inferioară și este eligibil doar pentru a intra în cavalerie, care va costa 200 de lire sterline pe an. Randolph îl certă pe Churchill și îl avertizează să-și facă față responsabilităților la Sandhurst și că, dacă nu va face ceva din el până la 21 de ani, nu-l va mai susține. În timp ce îi certă boala fiului său Randolph este evidentă, deoarece face o serie de erori de fapt despre el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: