Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Zabriskie Point (1970)

Zabriskie Point online subtitrat HD este un film din 1970 al regizorului italian Michelangelo Antonioni aparținând mișcării de contracultură de la sfârșitul anilor '60 din Statele Unite. Unele dintre scene au fost filmate chiar la Zabriskie Point în Valea Morții.

Vizualizari: 281

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, 1970

Regizor: Michelangelo Antonioni

Data Adaugari: 03/04/2020

Scenariști: Michelangelo Antonioni, Tonino Guerra, Sam Shepard, Clare Peploe, Franco Rossetti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Golden Goblets, Italy,1 nominalizare Silver Ribbon

IMDb: 7,0


loading...
Când ești la Roma poartă-te ca romanii…
În SUA, la sfârșitul anilor ’60, situația era un pic mai complicată în sistemul de valori. Ce poate face un student din epoca Flower Power pentru a se face auzit, înțeles și, totodată, să scape de vigilența poliției? Regizorul italian Michelangelo Antonioni ne oferă răspunsul într-un film a cărui acțiune se petrece în Los Angeles și Death Valley.
Un cuplu de tineri se află în centrul atenției camerelor de filmat ale maestreului. Ea (Daria Halprin) este o secretară oarecare ale cărei sarcini se pot extinde către budoarul șefului ei: Taylor. El (Mark Frechette) este un student oarecare ce ar putea fi implicat în asasinarea unui polițist. Cei doi se întâlnesc, se cunosc, interacționează, se joacă, se iubesc și… merg mai departe. El către tragedia vieții lui, ea către un drum nou în viață, iar Antonioni spre un film cu un final exploziv care va rămâne în istoria cinematografiei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: