Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

loading...

Zardoz (1974)

Zardoz este un film SF americano-irlandez din 1974 scris, produs și regizat de John Boorman. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Sean Connery, Charlotte Rampling și Sara Kestelman.Înfățișează o lume postapocaliptică în care barbarii se închină unui zeu de piatră numit „Zardoz” care le acordă moartea și viața eternă.

Vizualizari: 84

Categoria: Fantastic, SF, 1974

Regizor: John Boorman

Data Adaugari: 05/01/2021

Scenariști: John Boorman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:06

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare Hugo Awards

IMDb: 5,9


loading...
Secolul XXIII. Pământul este cuprins de revoluție după ce este descoperit adevărul despre societatea secretă care guvernează planeta.
Sean Connery interpretează rolul lui Zed, care la începutul filmului face parte din banda Exterminatorilor, un grup de asasini profesioniști care cred că guvernează lumea. Exterminatorii se supun doar voinței zeului lor, Zardoz. Măcinat de îndoiala asupra divinității reale a lui Zardoz, Zed alege să investigheze. Lipsa lui de credință este confirmată de descoperirea pe care o face. Zeul se dovedește a fi doar o unealtă a Nemuritorilor, o societate secretă formată din oameni cu puteri mentale extraordinare, care înscenează totul pentru a putea exploata masele.
Cunoscând adevărul, Zed hotărăște să demaște întreaga mașinațiune și să distrugă guvernarea nedreaptă a Nemuritorilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: