Comentarii (1) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

5.0

loading...

Zodia Fecioarei (1966)

Zodia Fecioarei este un film românesc din 1967 regizat de Manole Marcus. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Gilda Marinescu, Cristea Avram și Ioana Bulcă.
Filmul a fost vizionat de 1.466.542 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.

Vizualizari: 363

Categoria: Dramă, Romanesti, 1966

Regizor: Manole Marcus

Data Adaugari: 20/08/2019

Scenariști: Mihnea Gheorghiu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:25

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5,9


loading...
Povestea este simpla dar dureroasa :Actiunea se petrece intr-un sat de pe malul Dunarii. Doi tineri frumosi si inocenti Dita (Ana Szeles) si Dionis (Sorin Postelnicu), ea blonda, pura si plina de farmec, el un tanar vanjos cu parul negru caliontat, sunt protagonostii unei piese de teatru improvizate si jucata in timpul unei serbari campenesti, traditionale inchinate culegerii recoltei in sat. Ei se indragostesc si in realitate unul de celalalt, sunt fericiti si minunat de increzatori in viitorul ce-i asteapta. Cand hotarasc sa se casatoreasca, Dita povesteste despre iubirea ei, mamei sale interpretata de Ioana Bulca de la care asteapta acordul. Atunci mama sa este nevoita sa o impiedice datorita unei legaturi adulterine pe care aceasta a avut-o, cu ani in urma, in tinerete cu tatal baiatului (Cristea Avram)Marginea prapastiei se contureaza incetul cu incetul, tinerii indragostiti isi pierd credinta, sunt plini de teama iar neputinta, nefericirea si compatimirea de sine ii determina sa ia o hotarare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 6:10 PM, 19/08/2020 [Accesați Pagina]
Film reactualizat la versiunea WEB-DL 1080P