Comentarii (0) Reclamație film
  • Alege un server =>

loading...

loading...

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

loading...

Comes A Horseman - Sosea odată un călăreţ (1978)

Sunt anii 1940, aproape de sfârșitul celui de-al doilea război mondial în vestul american. Cadrul este o vale mare, fertilă, ideală pentru creșterea vitelor. Familia fermierului Jacob W. Ewing (Jason Robards) a trăit în vale de generații, iar visul său este să-l controleze și să-l păstreze de acei - agricultori și petrolieri, de exemplu - care ar folosi pământul în alte scopuri.

Vizualizari: 111

Categoria: Dragoste, Dramă, Western, 1978

Regizor: Alan J. Pakula

Data Adaugari: 11/12/2020

Scenariști: Dennis Lynton Clark

Uploader: Admin

Durată Film: 1:58:36

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Premiile Oscar, Western Writers of America 1979, New York Film Critics Circle Awards 1978, National Society of Film Critics Awards, USA 1979, National Board of Review, USA 1978, Los Angeles Film Critics Association Awards 1978

IMDb: 6.3


loading...
Sunt anii 1940, aproape de sfârșitul celui de-al doilea război mondial în vestul american. Cadrul este o vale mare, fertilă, ideală pentru creșterea vitelor. Familia fermierului Jacob W. Ewing (Jason Robards) a trăit în vale de generații, iar visul său este să-l controleze și să-l păstreze de acei - agricultori și petrolieri, de exemplu - care ar folosi pământul în alte scopuri. În vizită la JW, este bogatul director petrolier Neil Atkinson, al cărui tată răposat a fost bunul prieten și susținător financiar al lui JW; Atkinsonii l-au ajutat pe JW să cumpere fermierii vecini, profitând de problemele lor financiare (adesea cu o oarecare „convingere” de la secușorii JW). Singura persoană rămasă este Ella Connors (Jane Fonda), a cărei familie a crescut în zonă în ultimele două generații și care se bazează pe familie ” Dodger (Richard Farnsworth) îmbătrânit, dar iscusit. Un alt jucător mic este veteranul de război Frank Athearn (James Caan) căruia Ella i-a vândut un mic teren pentru a-și plăti facturile. Ella și JW au o istorie personală pe care Ella preferă să o lase în spatele ei, dar pe care JW continuă să o aducă. Deși JW consideră că Ella nu poate supraviețui din punct de vedere financiar încă un sezon, Ella și Frank, ambii angajați să-și câștige existența, intră într-o alianță neliniștită, mai ales după un incident periculos precipitat de JW în care a fost implicat partenerul lui Frank și Frank, colegul veteran Billy Joe. Meynart (Mark Harmon). Între timp, Neil vrea să exploreze întreaga vale pentru petrol și folosește sprijinul financiar al familiei sale pentru a-l presiona pe JW să fie de acord. Ella, Frank și Neil descoperă în curând că JW va depune toate eforturile pentru a obține ceea ce dorește.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: